Mijn eigen privéaudio-aflevering 7 - Eindejaarsfavorieten 2017

Hallo vinylvrienden. Ik wilde al onze klanten die zich bij de Music Box Society hebben aangesloten door onze boxen te kopen, hartelijk bedanken. We bestaan ​​nu pas ongeveer 1 jaar en we zijn dolblij dat zoveel platenverzamelaars van over de hele wereld nu onze muziekdozen gebruiken.

Maar over de zaken die voorhanden zijn: mijn persoonlijke eindejaarslijst. Laat ik zeggen dat in een wereld vol chaos, verdriet en onzekerheid, muziek altijd mijn plek van troost en vreugde is en zal zijn. Mijn wens voor het komende jaar is een meer medelevende wereld. Ongeacht uw persoonlijke overtuigingen, verschillen of ontberingen, we zijn hier allemaal samen. En in tegenstelling tot sommige meningen hebben we elkaar nodig. Als ik somber of overweldigd ben, draai ik me naar mijn draaitafel en vergeet de stress in mijn leven, al was het maar om op adem te komen. Muziek is al vanaf het begin bij ons en in sommige opzichten hebben we het nu meer dan ooit nodig. En dus...

2017 was een geweldig jaar voor allerlei nieuwe releases, mijn criteria waren de albums die ik het meest bereikte.

1. Lee Bains en The Gloryfires - Jeugddetentie - Wie blijft zeggen dat op gitaar gebaseerde bands dood zijn, moet duidelijk meer graven. Als je van vroege REM en de Drive By Truckers houdt, dan is dit iets voor jou. Klinkt geweldig op wax! Gespierde gitaren, geweldige liedjes en relevante verhalen. Keuze snit: kromme letters.

2. Curtis Harding - Face Your Fear - Net een maand geleden uitgekomen, maar verdomd! Ik merk dat ik er elke dag naar luister. Isaac Hayes, Prince en Curtis Mayfield lopen door de moderne geest van meneer Harding. Een toekomstige klassieker. "Ik heb je liefde nodig"

3.Kurt Vile en Courtney Barnett- Lotta Sea Lice- Ik ben altijd een fan geweest van Kurt Vile. Hij is een geweldige songwriter en een geweldige gitarist. Zijn combinatie met mevrouw Barnett is als pindakaas en jam. Glinsterende aquamarijn gitaargrooves onder een Dylanhemel.

4.Strand of Oak- Hard Love- Als Ryan Adams en Paul Westerberg in een band zaten, zou je zoiets als dit krijgen. Het draait allemaal om de kracht en de songwriting.

5.De Feelies - Tussendoor - Ik heb altijd van de Feelies gehouden, en hun nieuwste is net zo goed als alles wat ze ooit hebben gedaan. Big ups voor Hoboken!

6.Endless Boogie-Vibe Killer- Paul "Top Dollar" Major en zijn gezelschap zijn weer bezig, met het perfecte album om op te zetten en bier bij te drinken. Lekker om je vingers bij af te likken.

7.The National- Sleep Well Beast- Inventief, meeslepend en mooi. Dromerig en zenuwslopend. Hun beste collectie sinds The Boxer.

8.War on Drugs- A Deeper Understanding- Pound for pound, de nummers op Lost In a Dream zijn misschien beter, maar de haren kloven. Het ensemblespel en de productie zijn perfect en als je je overgeeft aan de kosmische werveling van Neil Young-achtige gitaren, ben je verslaafd.

9.BNQT- Deel 1-Het kastding dat je krijgt bij een nieuw Midlake-album. Variatie en kwaliteit in overvloed. Het lijkt bijna een compilatie. Hulde aan alle deelnemers.

10. Margo Price - All American Made - Ze is zo echt als het vuil onder je laars. Waar Loretta Lynn en Tammy Wynette trots op zijn. Het titelnummer is een van de beste nummers die ik ooit heb gehoord.

Heruitgaven en remasters

1. The Beatles-Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band - geremixed door Giles Martin. ESSENTIEEL. Een waar geschenk.

2. Flying Burrito Brothers - Gilded Palace of Sin - Remaster van Intervention Records. Blijkbaar hebben ze een ongebruikte 2-track master gevonden. Het is de beste versie die ik ooit heb gehoord.

3. Husker Du- Savage Young Du- Numero Group Box- Numero Group zijn de beste archeologen op het gebied van muziek. Opnieuw hebben ze een essentieel stukje muziekgeschiedenis minutieus samengesteld.

4. REM- Automatisch voor de mensen-man! Ik was vergeten hoe mooi dit hele album is. Zeker de moeite waard om opnieuw te bezoeken!

5. De creatie - Actieschildering - Ja. Nog een release van de Numero Group. Onberispelijk geluid en een perfect overzicht van een van de meest ondergewaardeerde bands.

Oké. Ik ga het snoer daar doorknippen. Ik zou kunnen doorgaan met Slowdive, Psychic Temple, John Moreland of Nick Lowe Party of One, en vele anderen, maar ik moet naar wat meer platen gaan luisteren.

Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete releases dit jaar waren. Laat het ons alstublieft weten, zodat mensen over muziek kunnen praten in plaats van over andere onderwerpen die oorlogen veroorzaken. Misschien voelt u zich dan beter.

Tot de volgende keer en blijf die Wax draaien!

Filippus

laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd